Οδηγός Γάμου

Οδηγός Γάμου

Πώς να επιλέξετε το μέταλλο;

Χρωματική Διαμονή / Εκπαίδευση

Διαφορετικά μέταλλα διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα, εμφάνιση, ανθεκτικότητα, αντοχή και τιμή.

Χρυσός:

Ο χρυσός ήταν πάντα μια κλασική και διαχρονική επιλογή για μια γαμήλια μπάντα. Η φυσική ζεστή εμφάνιση και η όμορφη λάμψη καθιστούν το χρυσό γαμήλιο δαχτυλίδι ρομαντικό και ένα επιθυμητό μέταλλο. Ο χρυσός είναι ένα μετρήσιμο μέταλλο σε καράτια και έχει 24 μέρη. Ο καθαρός χρυσός μετράται ως χρυσός 24 καρατίων και είναι πολύ μαλακός για την παραγωγή κοσμημάτων, οπότε πρέπει να αναμιχθεί με άλλα μέταλλα για να σχηματίσει το δαχτυλίδι. Ο χρυσός 18 καρατίων περιέχει καθαρό χρυσό 75%, ο χρυσός 14 καρατίων περιέχει καθαρό χρυσό 58,5% και ο χρυσός 9 καρατίων περιέχει καθαρό χρυσό 37,5%. Η σκληρότητα και η ανθεκτικότητα του χρυσού ποικίλλει ανάλογα με το karat, οπότε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε το karat που επιθυμείτε.

Πώς να επιλέξετε το χρώμα;

Κίτρινος χρυσός:

Η ζεστή εμφάνιση του κίτρινου χρυσού σας καλωσορίζει με τη φωτεινότητα του ήλιου. Είναι ένα κλασικό αλλά μοντέρνο και το φωτεινό εφέ παραμένει αληθινό με την πάροδο του χρόνου. Το φυσικό, όμορφα λαμπερό κίτρινο χρώμα ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ και είναι ιδανικό για τους κλασικούς λάτρεις γιατί δεν έχει ξεφύγει ποτέ από το στυλ. Η συνεχής λαμπερή εμφάνιση είναι για μια ζωή, ακριβώς όπως ο γάμος σας. Η διαχρονική ποιότητα θα είναι στο δάχτυλό σας για πάντα.

Χρυσές βέρες γάμου

Λευκός χρυσός:

Η λευκότητα του λευκού χρυσού προσθέτει μια σύγχρονη και μοναδική εμφάνιση. Η ανθεκτικότητά του είναι ισχυρότερη και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος. Ο λευκός χρυσός προσφέρει μια δροσερή και εκλεπτυσμένη λάμψη και η δημοτικότητά του συνεχίζεται για χρόνια. Η αντανακλαστική εμφάνιση της επιφάνειας παρέχει μια πρωτότυπη και κομψή πολυτέλεια. Η φουτουριστική, μοντέρνα και πανέμορφη εμφάνιση δείχνει την εμπιστοσύνη σας.

Λευκόχρυσες βέρες γάμου

Rose Gold:

Ο φωτεινός και κομψός ροζ τόνος είναι πολύ δημοφιλής με την απαλή και κομψή του εμφάνιση. Το κράμα χαλκού του δίνει στο μέταλλο μια όμορφη ροζ απόχρωση και η τάση του αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Το ροζ χρυσό αντιπροσωπεύει την αγάπη με τη ρομαντική του γοητεία, παρέχει μια θηλυκή εμφάνιση και ο χαλκός προσθέτει ανθεκτικότητα στο μέταλλο. Οι γαμήλιες μπάντες vintage στυλ φαίνονται υπέροχες γιατί η μαγευτική ομορφιά προσφέρει πραγματικά μια εκπληκτική γοητεία για κάθε στυλ δαχτυλιδιού.

Rose Gold βέρες γάμου

Comments

Log in or register to post comments
Κορυφή
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Κλείσιμο
ΚΑΛΑΘΙ
Κλείσιμο
Πίσω
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Κλείσιμο