ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Δικαίωμα Επιστροφής / Αντικατάστασης

Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του α) επισκευή του προϊόντος ή β) αντικατάστασή του ή γ) υπαναχώρηση από την πώληση.

Η παραγγελία θεωρείται εσφαλμένη, στην περίπτωση που ο πελάτης δεν παραλάβει το είδος του προϊόντος που παρήγγειλε, αν είναι λάθος η ποσότητα, αν είναι ελαττωματικό το προϊόν ή αν βρίσκεται σε κατεστραμμένη συσκευασία.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο αγοραστής οφείλει να ενημερώσει το κατάστημα άμεσα με το που παραλάβει το εκάστοτε προϊόν στο +30 210 2201838 – 210 5544565 ή στο e-mail info@kosmima-vaptisi.gr και να καταστήσει σαφές το πρόβλημα της συγκεκριμένης αγοράς.

Μαζί με το προϊόν είναι αναγκαίο να επιστραφούν όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα, ετικέτες και η απόδειξη αγοράς. Η πραγματοποίηση των επιστροφών γίνεται μέσω της ταχυδρομικής εταιρίας που συνεργάζεται το κατάστημα, την οποία υποδεικνύει στον πελάτη. Η οικονομική επιβάρυνση είναι του καταστήματος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που λαμβάνει ο καταναλωτής δεν είναι το αντίστοιχο της παραγγελίας του θα πρέπει να μην χρησιμοποιηθεί και να σταλεί πίσω εντός της συσκευασίας του στην παραληφθείσα κατάσταση χωρίς κάποια φθορά η παραποίηση.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης, για οποιοδήποτε λόγο έχει μείνει ανικανοποίητος εντός 14 ημερολογιακών ημερών απ΄την στιγμή της παραλαβής του αγαθού. Δεν υπάρχει κάποια παραπάνω δαπάνη εκτός απ΄τα έξοδα επιστροφής εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Απ΄την στιγμή που ασκείται το δικαίωμα της υπαναχώρησης ο προμηθευτής έχει την υποχρέωση να επιστρέψει εντός 30 ημερολογιακών ημερών το χρηματικό ποσό που κατέβαλε ο αγοραστής. Για να είναι εφικτή η άσκηση δικαιώματος υπαναχώρησης του καταναλωτή οφείλεται να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  • Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη που έχουν τροποποιηθεί κατόπιν παραγγελίας του πελάτη ή σε ειδικές παραγγελίες.
  • Σε είδη βάπτισης όπως παπούτσια πακέτα βάπτισης κοσμήματα με όνομα κτλ.
  • Το προϊόν πρέπει να είναι άθικτο και αφόρετο πέραν της δοκιμής, όπως ακριβώς παραλήφθηκε. Για την ταυτοποίηση ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα πραγματοποιείται ο ανάλογος έλεγχος από το κατάστημα.
  • Επιστρέφονται όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η εγγύηση και η απόδειξη αγοράς.
  • Τα καρτελάκια και οι ετικέτες του προϊόντος δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί καμία καταστροφή ή αλλοίωση.
  • Το προϊόν αποστέλλεται στην ίδια ακριβώς συσκευασία που έχει παραληφθεί. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην αποδεκτή την επιστροφή.
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Κορυφή
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Κλείσιμο
ΚΑΛΑΘΙ
Κλείσιμο
Πίσω
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Κλείσιμο