ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ

Για την σωστότερη μέτρηση του μεγέθους των δαχτυλιδιών σας, καλό είναι να λάβετε υπ' όψιν τα εξής:

  1. Τα δάχτυλα σας μπορεί να πρηστούν λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας ή τις ζεστές μέρες.
  2. Μην ξεχνάτε να λάβετε υπ' όψιν σας το μέγεθος των αρθρώσεων πάνω από τις οποίες πρέπει να περάσει το δαχτυλίδι.
  3. Αν το δαχτυλίδι έχει μεγάλη επιφάνεια μπορεί να χρειαστεί ένα νούμερο μεγαλύτερο από ένα δαχτυλίδι με μικρή επιφάνεια.
* Καθώς οι παρακάνω τρόποι μέτρησης είναι εμπειρικοί, υπάρχει πιθανότητα απόκλισης για την οποία το kosmima-vaptisi.gr δε φέρει καμία ευθύνη

Παρατηρήσεις για την εκτύπωση

Πριν εκτυπώσετε σιγουρευτείτε ότι ο εκτυπωτής σας έχει τις παρακάτω ρυθμίσεις:

  • Μέγεθος χαρτιού Α4 (210 x 297εκ.)
  • Στις ρυθμίσεις μεγέθους σελίδας έχετε επλεγμένο το κουμπί πραγματικό μέγεθος (Actual Size στα αγγλικά)
  • Για να σιγουρευτείτε ότι η σελίδα θα εκτυπωθεί σωστά, χρησιμοποιείστε έναν χάρακα για να μετρήσετε την παρακάτω κλίμακα. Πρέπει να είναι στα 2εκ.
image

Οδηγοί Μεγέθους Δαχτυλιδιού

1ος Τρόπος

Τυπώστε και κόψτε τον παρακάτω μετρητή δακτύλου. Κόψτε στη μικρή σχισμή που δείχνει το βέλος. Τοποθετήστε το μετρητή γύρω από το δάχτυλο σας περνώντας την άκρη του μέσα από τη σχισμή. Προσαρμόστε τον μετρητή στο δάχτυλο σας τραβώντας την άκρη του σαν ζώνη, σφιχτά γύρω από αυτό,  έτσι ώστε να μπορεί να γυρίζει στο δάχτυλο και να εφαρμόζει ακριβώς. Βεβαιωθείτε ότι ο μετρητής δεν είναι πολύ σφιχτός ούτε πολύ χαλαρός. Το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας είναι κατά προσέγγιση στο σημείο που εφάπτεται με την σχισμή.

image

2ος Τρόπος

Χρησιμοποιείστε ένα δαχτυλίδι από την ατομική συλλογή του προσώπου για το οποίο θέλετε να αγοράσετε το δαχτυλίδι πάνω σ' ένα κύκλο από αυτούς που βλέπετε στο πιο κάτω διάγραμμα. Το σωστό μέγεθος του κύκλου είναι αυτό που ταιριάζει ακριβώς στο εσωτερικό χείλος του δαχτυλιδιού.

image
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Κορυφή
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Κλείσιμο
ΚΑΛΑΘΙ
Κλείσιμο
Πίσω
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Κλείσιμο